Make your own free website on Tripod.com

BACK

 

ВОЕНИ ИГРИ

 

 

Тензиите меѓу Индија и Пакистан повторно се разгореа, кога индиските гранични безбедносни сили фатија уште еден сокол. Фатената птица го привлекла вниманието на граничарите затоа што додека летала над меѓународната граница на неа имало инсталирана антена и предавател, јавува Ројтер